Butiken

Utdragbara lådor till köksskåp – måttbeställda kökslådor till alla kök!

Behöver du byta ut en kökslåda i sommarstugan eller letar du efter utdragbara lådor till ditt skafferi från Ikea? Hos oss hittar du kökslådor till alla skåp då varje låda anpassas exakt efter dina mått!

Gamla kökslådor går sönder. Det är tyvärr en sanning många får uppleva i sina kök. Ofta går dessutom gamla kökslådor sönder snabbare än övriga köket vilket gör att det kanske inte är dags att renovera hela köket när väl kökslådorna gett upp. Då har vi lösningen!

Vi har levererat måttbeställda kökslådor till gamla skåp i över 10 år och oavsett om det är nyproduktion, gamla Ikea Faktum eller ett platsbyggt kök så har vi kökslådor som passar! Här kan du få måttanpassade kökslådor till källsorteringen under diskhon, mjukstängande utdragbara skafferilådor till högskåp eller bara yta ut en singellåda som gått sönder men återanvända din befintliga front!


Intresserad av nya kökslådor till ditt kök? Maila oss gärna dina mått, och kanske också en bild, så återkommer vi med ett kravlöst förslag på hur vi kan hjälpa dig med nya lådor till ditt kök!

kontakt@itsdesign.se
013 - 0 10 05

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.