Katja

Skapa rätt känsla med nya badrumstillbehör

Ett badrum ska hålla och fungera under en lång tid. En bra tanke kan vara att fokusera på en hållbar och tidlös grund som du sedan med hjälp av olika badrumstillbehör kan skapa rätt känsla och sätta en personlig touch på ditt badrum. För det är just dem små detaljerna som skapar en helhet och förenklar vardagslivet en aning.

Är ditt badrum i ett nyare skick då kanske det räcker att göra en liten mindre renovering och byta ut mindre detaljer. Börja med att fundera på hur du använder ditt badrum idag och vad du vill ha för funktioner. Utifrån det välj de tillbehör som både är funktionella, praktiska och passar dig och din övriga still i ditt hem för den perfekta helhetskänslan.
BESLAG

Du kan välja på handtag eller knoppar till dina badrumsmöbler. Här är det egentligen du som bestämmer vad som passar dig bäst och vad du tycker känns bekvämt. Något annat som kan spela in vad som kan passa bra är vad du har för lucka, stil och smak. Självklart kan du även blanda handtag och knoppar i ditt badrum. Det du kan tänka på är att försöka hålla dig till ett material, färg och stil för en härlig helhetskänsla. Du kan även fundera på om du vill att handtaget/knoppen ska vara diskret eller ska det träda fram och skapa ett blickfång.
BADRUMSTILLBEHÖR

Det finns även andra små tillbehör som kan skapa helhet och förenkla ditt vardagsliv något. Så glöm inte bort att tänka på detaljer som krokar, handdukshållare, toalettpappershållare, toalettborste och en del annat. Det är detaljer som har en funktion och används dagligen, men som du kanske fortfarande önskar ska passa in med resten av stilen på badrummet. Då är mitt tips att välja samma färg på tillbehören och gärna om möjligt ur samma tillbehörsserie. Det kommer skapa en lugn och harmonisk känsla i ditt badrum.

 

 

TIPS

Vill du undvika att borra i kakel så är självhäftande krokar, toalettpappershållare, handukshållare och toalettborstar från Habo perfekt till ditt badrum. De är vackra med sin stilrena design och passar till de flesta inredningsstilar. Det bästa av allt är att det är enkla att montera. Inga snickare eller borrmaskiner behövs. 
Ett annat litet tips är bra belysning och smart förvaring. Lycka till med ditt badrum!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.