Vanliga frågor

Hur lång leveranstid kan jag förvänta mig?

Då vi försöker lagerhålla nästan hela vårt sortiment så skickar vi de allra flesta beställningarna inom 24h. Det gör att vi kan hålla en leveranstid på 1-3 arbetsdagar inom Sverige. Om produkten däremot är en beställningsvara så står det angivet under artikeln i butiken. Är artikeln tillfälligt slut så återkommer vi snarast med besked om leveranstid via telefon eller mail.

Vad är ett cc-mått?

Cc-mått är en angivelse av avståndet mellan två skruvhål, mätt från skruvhålens mitt i milimeter. Också kallat centrum-centrum-mått. För handtag finns ett antal cc-mått som är standard och är dina luckor/lådor redan borrade så kan du mäta cc-måttet och då se vilka handtag som skulle passa hos dig. Tycker du att det är knepigt att mäta från hålens centrum så du mäta från ena hålets innerkant till andra hålets ytterkant. 

I butiken kan du även använda sökrutan för att få upp handtag i just ditt cc-mått. Ange sökningen med ett bindestreck innan måttet så får du fram alla våra handtag i just det måttet . Exempelsökning: -96 eller -128. 

Jag har valt fraktsättet Avhämtning i Linköping. När kan jag hämta mina varor?

Vi packar beställningar under hela dagen så senast dagen därpå är din beställning garanterat packad. Kommer du dock till vårat lager och vi trots det ännu inte hunnit plocka ihop varorna så gör vi det direkt åt dig på plats. Vill du komma strax efter beställningen är lagd så kan du säkra upp med att skicka ett mail eller ringa så ser vi till att allt är klart när du kommer.

Observera dock att det är en annan avhämtningsadress än sätesadressen.
It's Design
c/o Linfalk Trading AB
Fågelögatan 2
582 78 Linköping
(I Torvinge industriområde i Linköping)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.