Om It's Design

Theresia Törnroth
It's Design

När jag var 6 år monterade jag mina första kökshandtag på luckor. När jag var 13år spenderade jag sjukdagar från skolan med att paketera knoppar i plastboxar. När jag var 19år startade jag It's Design för att kunna sälja knoppar och handtag genom min egen webbutik. 

It's Design är definitivt en produkt av att jag har föräldrar som i hela mitt liv varit involverade i köksbranschen men såklart också av mitt egna intresse för allt som har med inredning att göra! Fokuset på kök kom väldigt tidigt med en pappa som var Sveriges bästa köksmontör (i en dotters ögon) och en mamma som har ett enastående öga för detaljer i så väl hennes eget hem som i hennes grossistföretag. Jag är uppvuxen med köksmonteringsresor runt om i Sverige, naturtrogna Coca Cola-flaskor som handtag på garderoberna i mitt barndomshem och möjligheten att själv få välja beslag och luckor till mitt barnrum. Det här, tillsammans med mitt inredningsintresse, har öppnat mina ögon för kök- och beslagsbranschen och min önskan nu är att kunna visa andra hur mycket man kan göra i sitt hem med ganska små medel.

2008 tog jag studenten och i november samma år började jag jobba med grunderna till webbutiken som idag heter It's Design. Då jag inte hade någon erfarenhet av varken e-handel eller distansförsäljning så har allt varit nytt och outforskat på vägen, men i januari 2009 gick butiken live och sen dess har den varit min ögonsten. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.