Butiken

Billig homestyling för ditt kök inför försäljning

Är din lägenhet i behov av en snabb styling inför en fotografering & försäljning och du behöver lite inspiration? Här tipsar vi hur du billigt och snabbt kan få köket att kännas nytt & modernt inför visning!

Att lite styling och fix inför en lägenhetsförsäljning kan göra stor skillnad på både helhetsintrycket och resultatet är sen många väl känt. Men homestaging och styling kan snabbt kosta ganska mycket pengar och i slutänden kanske visa sig ändå att bli en plus/minus noll affär. Vi vill därför tipsa om ett snabbt stylingknep till köket inför försäljning som både är billigt, enkelt och går väldigt snabbt att göra helt själv! 

Kökstrender går fort och kök som en gång i tiden känts modernt och nytt kan bara efter några få år upplevas ganska daterade. När det kommer till försäljning av lägenheter och villor är köket också ofta det man tittar på länge på. En köksrenovering kan kosta mycket pengar och känns köket gammalt och omodernt är det därför ofta en kökrenovering det första en eventuell köpare ser. Att styla köket inför en visning kan därför vara avgörande och faktiskt öka värdet på lägenheten. 

Har du en bra grund kan du enkelt skapa en helt annan känsla i ditt kök med små enkla medel. Här har vi bara bytt ut kökshandtagen till några mer råa läderhandtag som ger både värme och liv till köket. 

 

Ett tips är att kolla vad som just nu är trendigt inom inredning och plocka upp färgerna i ditt hem i de små detaljerna. Exempelvis har vi under våren 2022 sett mycket av svarta köksdetaljer och då kan just svarta kökshandtag ta upp den trenden och ge köket en mer tidsenligt känsla inför visningen. På bara några minuter, och med hjälp av några få hundralappar, så har du skapat ett kök i en helt ny stil inför lägenhetsvisningen. 

När du stylar ditt kök inför visning kan du med andra ord bara ta till små enkla knep och framhäva kökets finaste delar!

Lycka till med försäljningen!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.