Inspiration till att duka fint med kökshandtag i swarovski
Katja

Duka fint med hjälp av handtag med Swarovskikristall.

Låt ditt bord fyllas av glittrade kristaller och vackra rosetter.

Tänk att ett handtag kan vara så himla mångsidig och det är egentligen bara fantasin som kan sätta gränser till vad det kan användas till. Ett kreativt tips är att du kan använda handtag istället för servettring när du ska duka för en trevlig middag. Med hjälp av vackra handtag med Swarovskikristaller kan du skapa en dukning med en wow-känsla som dina gäster aldrig kommer glömma.


Inspiration till att duka fint med kökshandtag i swarovski steg 1


Det du behöver för en glittrande dukning är:

  • Swarovskikristall Handtag Rostfritt stål
  • Tygservett


Inspiration till att duka fint med kökshandtag i swarovski steg 2


Börja med att veckla ut tygservetten helt och vik sedan in servetten tills det blir en avlång remsa. När du har en avlång remsa viker du in spetsarna så de hamnar i kors på mitten. Ta tag i mitten och placera servetten på talriken och trä över ett handtag med swarovskikristall i rostfritt stål. Nu är det bara att piffa och puffa till rosetten och se till att spetsarna är ungefär lika långa. Enkelt och effektfullt!


Inspiration till att duka fint med kökshandtag i swarovski steg 4

Använd dig gärna av en tygservett eftersom den är enkel att forma och piffa gärna till dukningen med en liten blomma, kvist eller vad du tycker passar till för just det speciella tillfället. Är du nyfiken på att se hur enkelt det är att skapa denna fina rosett finns en video på vår Instagram. Den hittar du här!

Lycka till!  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.