Katja

En beige kökslucka - tre olika stilar

Beslag är en viktig detalj som gör stor skillnad och sätter stilen på ditt kök.

Ett kök kan förändras med några små enkla val. Några av de absolut viktigaste valen när det gäller kök brukar vara stilen på köksluckan, färgen, bänkskivan, samt en liten men ack så viktig detalj som ej får lämnas åt slumpen är köksbeslag. Handtag och knoppar som du väljer kan göra underverk och ge köket en personlighet som utstrålar dig.


 


Guldpläterad metall & Mässing

Mässing kan få vilket kök som helst att kännas lyxigt och knoppen Bona i guldpläterad metall är verkligen en detalj som ger precis den rätta känslan. Kombinera olika beige toner tillsammans med guldiga detaljer för den perfekta looken. En fullträff som andas vardagslyx. 

 

Svart & Läder

Ge köket en lite tuffare stil med svarta detaljer. En läderknopp i svart med en dekorativ söm eller ett handtaget med svart läder tillsammans med en beige kökslucka kommer bli en riktig snygg fullträff. Matcha gärna svarta knoppar och handtag med andra detaljer som till exempel svart blandare, diskho och svarta vitvaror.
Rostfri look & Rostfritt

Beslag i rostfri look och rostfritt är både ett klassiskt och tidlöst val i köket samt är väldigt enkelt att kombinera med resten av hemmets detaljer. Dessutom passar dem väldigt fint till rostfria vitvaror som är ett av de populäraste valen när det gäller vitvaror. Två favoriter i rostfri look som är en perfekt match med ett kök i beige är den runda knoppen Berg och kökshandtaget Linfalk.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.