Butiken

Varma toner i köket - Trend Vår 2021

Köksdetaljer och kök i varma och jordnära toner trendar våren 2021.

Skandinaviska kökstrender har sällan varit utstickande eller extravagant men de senaste året dominerar verkligen ton i ton och jordnära nyanser inredningstrenderna. De naturliga materialvalen, som strukturerat trä och sten, dominerar verkligen marknaden och det ser ut att fortsätta även under 2021. 

Beige slog igenom hårt under 2020 men lämnar inte topplistan i år heller. Tidigare har de beigea tonerna gått åt de mer kalla hållet men under 2021 blir det något varmare med gula och rosa undertoner.

Till våren vill vi även ta in ännu mer naturmaterial i hemmet. Nordiska, ljusa träslag på möbler, golv och väggar och lin, hampa och jute syns i flera inspirerande inredningsdetaljer. Väldigt strikt skandinaviskt men med japansk influenser och allt självklart ton i ton. 

Gillar man den mer skandinaviska stilen kan detaljer i guld och mässing ta upp de fina varma nyanserna och önskar man lite mer av det japanska strikta kan svarta inredningsdetaljer vara mer att satsa på. Kombinationen av det skandinaviska och japanska har fått ett helt eget inredningsnamn - Japandi- som blivit väldigt populärt under 2020 och tros även följa med under 2021. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.