Katja

Låt lädret smycka ditt hem!

Vill du skapa ett hem som känns enhetligt, varmt och andas lyx? Då kan läderdetaljer i form av handtag, knopp, loop och krok vara något för dig. De finns i flera olika utföranden och lätta att matcha med varandra för att skapa en enhetlig känsla i hela ditt hem.

Läder är ett vackert naturmaterial som passar många olika inredningsstilar samt skapar en varm och trendig look i ditt hem. Som dessutom bara blir vackrare med tiden. Här har vi samlat några av våra favoritdetaljer i läder som du kan inreda med och skapa en snygg helhet i ditt hem.

Höstinspiration till köket med svarta läderhandtag, köksritning, magasing och en kaffekopp


LÄDERHANDTAG

Vackra handtag med läderdetaljer finns många olika utföranden med läder i svart, brunt, cognac och natur. Ett klassiskt handtag som passar bra i alla hemmets rum och kommer få vilken möbel som helst att kännas exklusiv. Ett litet tips kan vara att använda handtag på något tyngre lådor och skåp för att få så bra grepp som möjligt. LÄDERKNOPP

En stilig knopp som är klädd i läder med en dekorativ söm, perfekt för dig som vilka något unikt. Ett riktigt hantverk där varje knopp är sydd för hand och kommer skapa en personlig känsla i ditt hem. Passar väldigt bra på en byrå, garderob eller till och med i köket. Väldigt snyggt att kombinera med ett handtag i läder. LÄDERLOOP

En läderloop har en snygg form som efterliknar en ögla. Den är både slitstark, känns varm och härlig att greppa. Passar väldigt bra i det moderna och industriella hemmet, men även i bistro köket. Finns i många olika utföranden för att du enkelt ska kunna hitta din favorit och förstärka din personliga stil.


LÄDERKROK

Snygg detalj som passar perfekt för att hålla ordning och reda. Tack vare den här snygga läderkroken får du möjlighet att förvara och visa upp dina favoriter på ett snyggt och stilrent samt extra upphängningsmöjlighet med knoppen som är monterad utanpå läderöglan. Kroken kompletterar andra läderdetaljer väldigt bra och kommer skapa en snygg helhet i hemmet.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.