Katja

Lys upp ditt kök!

Köksbelysning är en betydelsefull detalj och med hjälp av rätt belysning kan du skapa en trivsam atmosfär i ditt kök men även lyckas med din matlagning.

Ett kök behöver bra belysning som är anpassad för att fungera i vardagen men även för olika festligheter. Därför är det viktigt att belysningen är flexibel och kan användas på olika sätt. För datt det ska bli så bra som möjligt kan du fokusera på arbetsbelysning, stämningsbelysning och allmänbelysning. Tillsammans kommer de att skapa ett kök med en härlig atmosfär där du gärna tillbringar tid för olika aktiviteter. 
Arbetsbelysning

Placera gärna belysning under dina överskåp i köket för att få den bästa belysningen när det är dags för matlagning. Den här placeringen av köksbelysning kommer bidra till ett bra arbetsljus då den varken bländar eller skuggar arbetsytan. Välj mellan LED-lampor eller LED-list för bästa resultat. 
Stämningsbelysning

För att köket ska kännas mysigt och välkomnande är det viktigt att ha mysbelysning för att skapa en stämning. Det kan du med enkelhet fixa med exemplevis en dimmer. På så vis kan den monterade arbetsbelysningen under köksskåpen även förvandlas till mysbelysning och snabbt skapa en härlig stämning i köket för att avnjuta en middag efter matlagningen. Det gör du enkelt med hjälp av en tillhörande strömbrytare.

 


Allmänbelysning

Förutom arbets- och stämningsbelysning behöver köket någon form av allmänbelysning som kommer skapa en grund för all belysning. Här är fokuset på att lysa upp hela rummet, oftast med hjälp av  taklampor som du välja efter tycke och smak! 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.