Katja

En naturlig touch till ditt hem - Den nya träknoppen Ball Mini 🤎

Ball Mini är en unik, mångsidig och hållbar träknopp som dessutom bara finns exklusivt hos It’s Design. Tack vare sin naturliga skönhet och enkelhet kommer den här charmiga inredningsdetalj i trä ge ditt hem en personlig och unik touch.

Trä är ett vackert, mångsidigt och tidlöst material som på senare tid blivit alltmer populärt inom inredningsvärlden. Det tillför en varm och naturlig känsla till hemmet samtidigt som det skapar en atmosfär av lugn och elegans. Några anledningar till varför du ska välja den klotrunda träknoppen Ball Mini 👇🏼
Naturlig skönhet 

Träknoppen ett är tillverkade av äkta trä där varje knopp är unik med sin egen textur, ådring och färgvariation. En naturlig skönhet som skapa en genuin, varm och levande känsla till ditt hem.

Hållbar

Trä är ett hållbart material, det är tåligt och åldras vackert. Så genom att välja en träknopp investerar du i en hållbar dekorativ detaljer som du kommer njuta av under lång tid.

 Mångsidig

En av de bästa egenskaperna hos denna träknopp är mångsidighet. Den kan användas i nästan alla rum i ditt hem. Passar perfekt för att ge en vacker prägel till skåp, lådor, garderober eller väggdekoration. En detalj som även kan användas som krok med hjälp av ett skruvstift.


Enkelt att montera 

En annan fördel med träknoppen är den enkla monteringen. Du behöver bara en borrmaskin, skruvmejsel och några minuter för att förvandla din möbel till något unikt. Har du redan en knopp på din möbel så är det bara att byta ut till en ny när du känner för att förnya ditt hem.
Träknoppen Ball finns i två storlekar och i flera olika färger som du enkelt kan kombinera för att skapa något unikt. Du hittar den här.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.