Butiken

Påskpyssel för barn & vuxna - Måla dina egna byråknoppar!

Vill du ha ett enkelt men nytt påskpyssel för hela familjen? Låt barn & vuxna måla sina egna knoppar till garderob & byrå! Här är tips på ett mysigt och enkelt påskpyssel där varje familjemedlem kan måla sin egna byråknopp som sen kan sitta på nattduksbord, garderob och byrå!

Är du trött på samma gamla påskpyssel varje år med ägg och fjädrar? Kanske letar du efter ett pyssel som är helt veganskt? Här är ett tips från It's Design på ett nytt påskpyssel som är så enkelt att även de små barnen klarar av det och där du får ett pyssel som du sen faktiskt kan använda!

Allt du behöver är: 

Sen kan alla i familjen måla sina egna knoppar i valfria färger och mönster! Ni kan skriva namn på knopparna, måla fina mönster, djur eller figurer som man gillar! Bara fantasin sätter gränser här!

Tips! Skruva in en skruv i knoppen och använd den till att hålla i när ni målar. Då är det superenkelt att komma åt på alla sidor!

Vad kan du sen använda knopparna till?

  • Skruva upp dem på väggen med ett skruvstift och använd som krok. Fint i hallen eller i barnrummet där varje barn får sin egen krok att hänga jackan på!
  • Använd knoppen på ett nattduksbord eller en garderob i barnrummet. 
  • Byt ut alla knoppar på en byrå till målade träknoppar i olika mönster och färg. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.