Katja

Renovera smart. Enkla tips för att uppdatera ditt kök.

Att förnya ditt kök behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Vår vision är att göra köksrenoveringen tillgänglig för alla utan kostsamma hantverkskostnader. Här ger vi dig några enkla tips och idéer på hur du enkelt kan fräscha upp ditt kök.


BESLAG

Vår första rekommendation är att satsa på olika beslag. Handtag, knoppar, innerdörrshandtag och krokar är små detaljer som gör stor skillnad och ger ditt hem en unik känsla. Välj bland olika material, färger och former som passar din inredningsstil bäst och skapa en helhet i hela hemmet. LÅDINREDNING och SKÅPSINREDNING

För att maximera förvaringsmöjligheterna i ditt kök finns det en hel del smart inredning. Lådinredning och skåpsinredning hjälper dig att få ordning och en bättre struktur i dina skåp och lådor. Det ger dig bättre översikt och du kommer uppleva att du har mer utrymme när alla saker har sin egen plats. Det finns olika besticklådor, kryddförvaring, lådavdelar, källsortering och mycket annat. Dessutom kan du anpassa delar av inredningen efter dina egna behov och önskemål. 
KÖKSLÅDOR

När det kommer till kökslådor är det möjligt att renovera smart och miljövänligt. Om dina stommar och lådfronter fortfarande är i gott skick kan du börja med att byta ut dina lådor. Det förnyar ditt kök snabbt, köket blir mer funktionellt och du får en fräsch känsla utan att behöva göra om hela köket. BELYSNING

För att skapa en trivsam atmosfär och bra arbetsbelysning i ditt kök föreslår vi dig att satsa på rätt belysning. LED lister, LED spotlights och mini-spotlights är några bra alternativ som effektivt och stämningsfullt lyser upp ditt kök. Planera alltid din köksbelysning för olika tillfällen, både för arbete, mysiga stunder och fest. Det här var några enkla tips på hur du enkelt kan ge ditt kök en enkel uppfräschning. Ditt kök förtjänar det. Lycka till!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.