Katja

Skapa rätt känsla med handtag och knoppar i härliga färger

Att välja rätt färg för ditt hem kan vara en utmaning, men när det gäller beslag är det små detaljer som kan göra en stor skillnad. Därför finns det ett brett utbud av former och färger för att passa olika smaker och stilar. Låt dig inspireras av kollektionen Fusion som finns i underbara färger.

Fusion är en kollektion som består av tre utvalda beslag i tre mjuka, dammiga färger som ger ett lagom inslag av färg till ditt hem. Här finns en mörk gröngrå färg som ger ett naturligt lugn, en isigt blå nyans som skapar trygghet och fokus och en gammelrosa ton som ger mjukhet och värme i ditt hem.
Mörkgrön i NCS-6005-G50Y

Den djupa nyansen av mörkgrön ger en känsla av lugn. Med färgkoden NCS-6005-G50Y erbjuds en tidlös och sofistikerad ton som kan komplettera både modern och traditionell heminredning. Den mörkgröna färgen ger ditt hem en känsla av harmoni och lugn med inspiration av naturen.
Isigt blå i NCS-3010-R90B 

För dig som föredrar en kyligare palett är den gråblå färgen med koden NCS-3010-R90B ett utmärkt val. Den ljusa blåa tonen blandad med en smula av grått ger ett elegant och modern utseende till dina beslag. Färgen är mångsidig och kan därför passa olika inredningsstilar. Perfekt för dig som vill skapa en känsla av trygghet och fokus med en härlig krispighet. Gammaldags rosa i NCS-3010-Y80R

För en mjukare och mer feminin touch finns den härliga rosa nyansen med färgkoden NCS-3010-Y80R. Den här trevliga dova färgen skapar en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem och passar väldigt bra för dig som vill lägga till en mjuk och romantisk känsla i din inredning.När det handlar om att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem, är valet av färg och form avgörande. Varje nyans och form bär med sig sin egen unika energi och karaktär. Så låt dessa handla och knoppar inspirera och förvandla ditt hem till en plats med personlighet.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.