Katja

Sprid glädje med färg i varje rum med knoppar från Candy Collection! 🍬

I jakten på att göra våra hem ännu mer livfulla och personliga är det enkla tillskottet av färg som kan göra den största skillnaden. Det behövs inte alltid en stor mängd färg på väggar och möbler utan inredningsdetaljer som en knopp i bubbelgums rosa, mintgrön eller läcker grå kan verkligen göra fantastiska underverk.

Candy Collection erbjuder ett litet exklusivt utbud av färger för att passa olika smaker och stilar. Med dessa färgglada knoppar med en lätt rundad form är det enkelt att addera charm till ditt hem. Så oavsett om du föredrar en vågad och lekfull stil eller en mer avslappnad och sofistikerad inredningsstil så finns det något som passar dig. Finns i tre läckra färger:

  • Knopp Bubbelgum
  • Knopp Mint
  • Knopp Salmiak
Ett väldigt enkelt sätt att göra en förändring och att förnya ditt hem behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Ibland är det de små förändringarna som gör den största skillnaden och dessa färgglada knoppar är ett perfekt exempel på det. Genom att helt enkelt byta ut dina befintliga knoppar med några färgglada alternativ kan du förvandla utseendet på dina möbler och skåp på nolltid. 
Så låt din personlighet lysa igenom och lägga till en extra dos av glädje i ditt hem med små detaljer av färg. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.