Katja

Fräscha upp badrummet med självhäftande badrumsdetaljer i svart.

En badrumsrenovering behöver inte betyda stora och dyra projekt. Ibland är det just de där små detaljerna som kan göra den största skiljanden. Ett sätt att ge ditt badrum en uppfräschning samt en uppdaterad look med minimal ansträngning är att använda svarta självhäftande badrumsdetaljer.

Badrummet är en plats för avkoppling och valet av inredning kan verkligen påverka hur du upplever detta utrymme. En trend som har vuxit och är här för att stanna är användningen av svarta badrumsdetaljer. Vill du haka på denna trend så är det absolut enklaste sättet att förnya badrummet är att använda sig av självhäftande badrumsinredning. Det går snabbt, enkelt att montera och kommer ge badrummet ett rejäl uppfräschning på nolltid.
Svarta inrednings detaljer fortsätter att vara populära tack vare sin tidlöshet och mångsidighet. En färg som passar lika bra i minimalistiskt, modernt eller klassiskt badrum. En annan fördel med svarta badrumsdetaljer är att de är enkla att kombinera och matcha med andra färger och material.  Självhäftande detaljer finns i flera olika utföranden och storlekar för att du ska kunna anpassa badrumsrenoveringen efter dina behov. Du kan välja på på olika krokar, handdukstork, toalettpapperhållare och toalettborste med hållare. En av de bästa sakerna med självhäftande badrumsdetaljer är att du behöver inte borra hål i väggen eller anlita en hantverkare och kan enkelt placera dem på ett lämpligt ställe där åtkomsten är som bäst. 
Tips för en framgångsrik mini-renovering med självhäftande badrumsinredning:

  • Fundera på vilka detaljer du vill byta och vad du behöver. Skriv en lista på över alla självhäftande badrumsdetaljer som du behöver.
  • Förbered genom att ta bort befintlig inredning som du vill byta ut. Se även till att ytan där du ska fästa de självhäftande detaljerna är ren och torr. 
  • Mät noggrant där du vill ha din nya inredning. Markera ordentligt för att se till att det kommer i rätt höjd. Ta bort skyddsfilmen och montera.
  • När de självhäftande badrumsdetaljerna är på plats så är det viktigt att låta dem få torka några timmar enligt tillverkarens rekommendationer innan du använder dem för att säkerställa att de sitter ordentligt. 


Så om du letar efter ett sätt att höja stilen i ditt badrum så kan svarta badrumsdetaljer vara ett bra alternativ. Dessutom är det en prisvärd lösning som kan ge ditt badrum den där moderna känslan du längtar efter.  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.