Butiken

Mät dina lådor så att lådinredningen blir som skräddarsydd!

Hos It's Design kan du beställa måttanpassade besticklådor, kryddinsaster och lådmattor som passar som skräddarsytt i dina lådorna när de levereras. Men hur mäter man lådorna så att inredning blir perfekt? Läs vår enkla guide här!

Vi har tre produktkategorier som vi måttanpassar och här berättar vi mer om hur du kan mäta för att få ett så bra resultat som möjligt.

  • Måttanpassade besticklådor – för förvaring av bestick och köksredskap i lådor. Finns i grått & vitt.
  • Måttanpassade kryddinsatser – för förvaring av kryddor i lådor. Finns i grått & vitt.
  • Måttanpassade lådmattor – läggs i botten av lådan för att dämpa ljud, minska rörelse i lådan och även skydda lådans botten mot slitage. Finns i grått, vitt, svart och filt.

MÅTTBESTÄLL LÅDMATTOR:

Vill du beställa iläggsmattor krävs endast ett bottenmått i lådan för att vi ska kunna anpassa produkten efter din låda. Då mäter du bredden (från sida till sida) och djupet (framkant till bakkant) invändigt i lådans botten och anger vid beställning! Hur enkelt som helst!

MÅTTBESTÄLL BESTICKLÅDOR:

STEG 1. Mät invändiga bredden. Mät ca 55mm (5,5cm) upp på varje sida och gör en liten markering där med en blyertspenna. Mät sen mellan markeringarna från vänster till höger så blir dina mått så exakt som möjligt. Här är din invändiga bredd.STEG 2. Mät invändiga djupet. Mät invändigt framifrån och bak i din låda. Här är ditt invändiga djup.


STEG 3. Beställ din besticklåda! Du anger först i rullgardinen på produkten i vilken breddintervall i hamnat i steg 1. Har du exempelvis fått fram bredden 410mm i steg 1 så väljer du breddintervallet  405-440 på besticklådan Classic. Därefter anger du bara din exakta invändiga bredd och invändiga djup i fältet under ”lägg i varukorgen”-knappen. Nu är det klart och du kan förvänta dig leverans av din måttanpassade besticklåda inom 3 arbetsdagar!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.