Katja

Inred med detaljer i trä.

Något som börjar bli mer och mer populärt när vi ska inreda våra hem är trädetaljer. Ett enkelt sätt att få in mer trä i ditt hem är att byta ut dina beslag.

Önskar du dig ett kök i trä men det är inte riktigt dags att renovera köket än? Då kan du istället för att byta ut hela köket endast byta ut dina befintliga handtag och knoppar till ett par i trä. Du kan välja mellan olika träslag och utföranden. Det går snabbt, du kan göra det själv och även snällt för plånboken. Samtidigt som du får uppleva den varma och härliga känslan av trä i ditt kök. 



VALNÖT

Vackra träslaget valnöt är på väg tillbaka och börjar sakta men säkert ta sig in i våra hem. Trä i valnöt känns lyxigt och ombonat och ger en varm känsla till ditt hem. Den passar lika fint i ett hem med mörkare toner som ett ljust hem.  



FURU

En klassiks enkel träknopp i furu kommer ge ditt hem en rogivande känsla med sitt unika utseende. Då varje träd är olika blir varje knopp likaså. Furu gifter sig väl med många ljusa kulörer inspirerat från naturen och ger köket en harmonisk känsla.



EK

Handtag i ek blir alltid rätt och ger köket en hemtrevlig känsla. Ek är ett material som är hårt, tåligt och dessutom kommer det bara blir vackrare med tiden. Väldigt effektfullt blir ett beslag i ek tillsammans med en vit lucka, men går självklart att kombinera med de flesta färger.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.