Katja

Skapa ett organiserat kök med smidiga lådavdelare i trä

Dags att ta steget mot ett mer organiserat och harmoniskt kök? Med våra smidiga lådavdelare i trä är det enkelt att skapa din egen unika lådinredning efter dina behov.

Det finns något speciellt med att ha allt på sin plats. Med våra lådavdelare kan du anpassa och forma inredningen i dina kökslådor precis som du önskar så det passar dina behov. Du kan skapa breda, smala, stora och små fack beroende på vad du ska förvara. 


De smidiga lådavdelarna är tillverkad med omsorg i trä, vilket inte bara ger en tidlös elegans till ditt kök utan även en lådinredning som kommer hålla länge. Och det bästa av allt måste vara den enkla och smidiga monteringen. Våra avdelare monteras med hjälp av clips som kan fästas på insidan av kökslådan eller på andra avdelare med hjälp av den självhäftande tejpremsan som medföljer. Inga avancerade verktyg eller komplicerade instruktioner behövs. Dra loss tejpremsan och montera där du önskar att lådavdelaren ska ha sin plats. Superenkelt.  🙌🏼

För den perfekta lösningen är vår rekommendation att kombinera lådavdelarna med vår Bas-serie för att du ska kunna skapa en förvaringslösning som är lika unik som du. Fundera på vad du har för behov och vad du ska ha i dina kökslådor. Välj därefter mellan besticklådor, knivindelning, kryddförvaring och avdelare i olika storlekar. 


Låt kreativiteten flöda och skapa en ordning som underlättar för dig i vardagslivet. All lycka till!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.