Butiken

Svarta handtag med vit och beige inredning

Ljusa träslag, torkade växter, hampagräs och beige kakel tillsammans med vita och svarta detaljer – visst får man inte nog?

Den senaste tiden har inredningssverige dominerats av beige, vit och svart inredning och det ser inte ut att minska under våren 2021. Inredningsstilen som nu framträder starkast är varm och mjuk med japanska kantiga inslag av låga möbler och hårdare detaljer. 

Svarta handtag

I ett badrum kan man ta in stilen med vitt och beige i kakel, möbler och textiler men sen låta detaljerna vara helt svarta och stilrena. Svarta krokar till handdukarna, svart toalettpappershållare, svarta knoppar och svarta handtag bryter av det mjuka utan att göra helheten mörk.   

För en lyxigare känsla kan helsvarta läderhandtag vara pricken över i:et. En svart läderloop med svart metall eller svarta kökshandtag med lindat svart läder är både stilrent och lyxigt i badrum och kök. Vi har svarta kökshandtag i många cc mått men mest populära är cc 96 och cc 128. 


Svarta badrumskrokar

För handduken i köket eller badrummet kan en självhäftande svart krok vara både funktionell och en väldigt snygg inredningsdetalj. Men självhäftande krokar slipper du borra i kakel men kan också placera handduken enkelt på insidan av en lucka. Krokarna finns både en enkel krok och som dubbelkrok. 


Svarta inredningsdetaljer

Har man en ljus bas kan man enkelt testa många olika stilar och känna vad man själv trivs med bäst. Ett tips är därför alltid att välja nyckelpjäser i sin inredning i enkla färger för att sen kunna ändra helhetskänslan med detaljerna.

En vit byrå kan man exempelvis dekorera med böcker i beige och vitt, torkade växter och ljusstakar i ljust trä och sen ha svarta diskreta svarta knoppar på lådorna och ett sovrum kan ha ljusa lugna textiler, vita garderober, en beige fluffig matta och sen garderobshandtag och innerdörrshandtag i mattsvart metall. Detaljer som enkelt går att ändra om man sen skulle tröttna på en trend. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.