Katja

Topp 5 svarta beslag

Skapa stämning i ditt hem med svarta beslag. Svart är en ständig favorit och en trend som har kommit för att stanna länge tack vare sitt tidlösa uttryck. 

Låt de svarta beslagen återkomma både i kök, badrum, hall och självklart i övriga rum för att skapa en röd eller kanske svart tråd i hela hemmet. Här nedan ser du 5 favoriter. 1. Handtag Linfalk i svart

Ett av våra populäraste kökshandtag är detta svarta kökshandtaget i rak modell med en rundad undersida. Passar de flesta inredningsstilar samt finns i många olika cc-mått som gör det enkelt att anpassa efter olika storlekar på lådor och högskåp. Ett handtag som kan placeras i alla hemmets rum och på så sätt skapa en visuell helhet. 


Profilhandtag i svart mot vit lucka och grå bänkskiva.


2. Svart profilhandtag

Det här stilrena profilhandtaget monteras bakom luckan över kanten på lucka/front och skapar ett stilsäkert och trendigt utseende i ditt kök, badrum, hall eller sovrum. Eller varför inte i vardagsrummet på en tv-möbel? Ett handtag som är tidlöst med sin kantiga form som både är snyggt och greppvänligt. 


3. Kökshandtag 1353 i svart

Handtag 1353 är en riktig klassiker med en touch av nymodighet tack vare sitt svarta utförande. Tråden i greppet är endast 7 mm i diameter vilket ger handtaget ett modernt och nätt utseende. Passar väldigt fint i ett kök på egen hand eller tillsammans med en matchande knopp i samma finish eller någon snygg läderdetalj.
4. Svart oval knopp

En stor favorit när det gäller koppar är den här vackra ovala köksknoppen i svart. Med sitt klassiska utförande passar den perfekt i ett modernt kök med lantlig känsla. En knopp som är tidlös och greppvänlig som kommer hålla över tid. Kombinera gärna ihop den med ett matchande skålhandtag i svart.5. Knopp Relief i svart

En otroligt snygg knopp i svart med sin industriella design med mönster likt diamantsnitt. Relife passar lika bra i det moderna köket, badrummet eller på garderoben i hallen. Ger en känsla av lyx samtidig som den ger ett bra grepp tack vare den räfflade ytan.


Hoppas du hittar din favorit!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.