Katja

Vitt kök är enkelt att förändra!

Ett vitt kök är ett hållbart val samtidigt som att det är enkelt att förändra med hjälp av olika detaljer. Här kommer några enkla tips på hur du kan få ditt vita kök att kännas varmt och ombonat.

Vitt kök uppskattas oavsett vilken trend som gäller just nu. Det är klassiskt, passar många olika inredningsstilar och är enkelt att förändra. Genom att byta ut detaljer i ett vit kök kana du ge ditt kök ett nytt liv. Alltså både ett säkert och hållbart val!För att ett vitt kök inte ska kännas för kallt och stramt kan du enkelt bryta av det ljusa med något som är i en annan färg eller något annat material, kanske något mörkare. Du kan välja bland många fina kökshandtag och knoppar som kan bryta av det ljusa och skapa en wow känsla. Men även en bänkskivan, vitvaror och blandare i olika utföranden kan ge ditt vita kök en ombonad känsla med det lilla extra. Du kan även mjuka upp det vita köket genom att ta in vackra textiler och porslin i härliga färger. Något som kan göra stor effekt är att addera trä i olika former som beslag, brickor, skärbrädor, underlägg och annat. Även läder kan ge en mjuk, varm och trendig känsla i det vita köket. Då kan du satsa på ett par snygga handtag eller knoppar i läder. Naturmaterial ihop med vitt är en vacker kombination som bara kommer bli finare med tiden.
Något annat som är väldigt enkelt och kan ge det vita köket ett härligt och harmoniskt intryck är växter i olika utföranden. Så förutom olika inredningsdetaljer kan du gå loss med att styla ditt kök med vackra buketter, gröna växter och örter i fina krukor. Enkelt och effektfullt!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.