Detaljbild på mörkgrått kök med svarta handtag, kroklist och ekgolv.
Katja

Julfint kök med nya beslag och lådinredning.

Skapa ett stämningsfullt kök inför jul med hjälp av enkla och vackra detaljer.

Under december månad umgås vi gärna med nära och kära lite extra och ett rum som vi tillbringar mycket tid i är köket, även kallat husets hjärta. Varför inte då göra köket till en plats där julkänslan är på topp med fina detaljer och smarta lösningar. Med små enkla medel kan du få ett kök som du aldrig vill lämna under årets mysigaste högtid.


Mörkgrått julpyntat kök med svarta handtag och lackerad kroklist.


Förnya köket med enkelhet

Nya handtag eller knoppar på lådor och skåp kan gör stor skillnad, genom att byta ut kökets beslag kan du få ett helt nytt utseende på ditt kök inför jul. Det är enkelt, går fort och du kan göra det själv. Det finns många olika material och utföranden att välja på. Några favoritmaterial är till exempel metall, porslin, trä och läder. Metall är klassiskt, tåligt och passar alla köksstilar. Porslinsknoppar är vackra och slitstarka med en touch av gammaldags charm. Önskar du en genuin och ombonad känsla är det beslag i läder eller trä som du bör satsa på. Två naturmaterial som passar fint i ett kök och bara blir vackrare med åren, samt väldigt trevligt att greppa/ hålla i. Naturligt, hållbart och tidlöst. 
Ordning och reda

Tänk dig en kökslåda som har den perfekta lådinredningen i rätt storlek och har plats för alla dina fina köksredskap, bestick och kryddor. När allt har en egen plats blir det så mycket enklare att hålla ordning och det bästa av allt är att du får bra översikt på vad du har och det leder till att det blir lättarbetat i köket. Något som kommer underlätta nu när det är dags för julbaket och all julmat som ska lagas. Knopplist till köket med adventspyssel, kökshanddukar och durkslag


Visa upp dina favoriter

En knopplist i köket är både vackert och praktiskt. Önskar du en lång krokförvaring kan du placera flera lister bredvid varandra. Här har du möjlighet att låta dina favoritsaker hänga framme, du kan dekorera knopplisten efter olika årstider och din personliga stil. Perfekt att hänga fram något julinspirerat nu i december. Användbart, flexibelt och fint.


Mörkgrått kök med svarta minimalistiskt kökshandtag, mingran och hyancint på en beige bänkskiva i sten


Skapa stämning

För att skapa en härlig julstämning kan du inreda ditt kök i en färgskala du tycker om och sedan piffa med små skatter från naturen, små granar och blommor. Addera vackra textiler för att mysa till det ordentligt och använd dig gärna av stämningsfullt ljus, i form av levande ljus, ljusslingor, adventsstjärnor och ljusstakar. Kom även ihåg att fylla köket med juliga dofter. Mer än så behövs inte för att skapa en härlig julstämning i ett hem. 


Hoppas denna ljuvliga tid på året blir fylld med glädje!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.