Beslag

Beslag design – allt från sekelskifte, lantligt och funkis till trender så som mässing, läder, minimalistiskt och industriellt!

Hos It’s Design hittar du beslag med design från alla olika tidsepoker och inredningstrender. Vi är noga med att kunna erbjuda tidlösa klassiker och äldre cc-mått för den som vill behålla sitt hems ursprungliga själ men också hålla oss uppdaterade i trender inom beslags design. Söker du bara handtag till nya ditt kök med främst funktionen som egenskap så har du hittat rätt, söker du efter unikt designade beslag så har vi det med! 

Beslag online – knoppar, handtag, krokar och dörrtrycken till rätt priser på nätet!

Sedan 2009 har vi levererat kökshandtag och byråknoppar online till hela Sverige och erbjuder idag ett av marknadens bredaste sortiment i köksrenoveringsartiklar! Vårt sortiment innehåller många olika stilar från så väl 1900-talets början till det senaste på marknaden och vi vill kunna erbjuda våra kunder allt från komplement och renovering till gamla 60-tals kök till nybygge av kök 2019. Här ska du kunna hitta ett brett sortiment men också känna dig trygg när du handlar beslag online!

Beslag kök – sällan uppskattar du en köksknopp eller ett kökshandtag som när de inte finns!  

Alla som har renoverat kök eller byggt ett nytt kök vet känslan av köksluckor utan handtag eller knoppar. Men alla vet däremot inte hur stor skillnad ett par nya handtag kan göra för helhetsintrycket! Vår vision är att kunna visa våra kunder att köksrenovering inte behöver betyda stora utgifter utan att alla kök kan få ett lyft genom att bara ändra detaljer!

Bästsäljare

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.